pondělí 18. srpna 2008

Užitečné aplikace pro Windows Vista bar?

Poslední dobou se na internetu množí články, jaké super aplikace si můžete do postranního panelu ve Windows Vista pořídit, které jsou ty nelepší z nejlepších a nebo které si naopak opravdu nepřidávat. Bohužel ze své praktické zkušenosti musím říct, že jediné co jsem po delší době využíval je vyhledávání v Googlu a hodiny které ukazovali datum a čas. Ostatní vymoženosti mě začali postupem času překážet. No, a protože pro vyhledávání v Googlu mě slouží stále otevřený prohlížeč a datum s časem najdete i ve Windows Vista stále na hlavním panelu, nakonec jsem přestal postranní panelu ve Windows Vista využívat.

Musím uznat, že pro člověka, který s počítačem pracuje tak, že sem tam něco píše ve MS Wordu, brouzdá po internetu nebo si prohlíží fotky svých známých, musí připadat tento panel jako něco super-cool. Bohužel pro programátory, tvůrce webových stránek a další lidi, kteří používají svoje PC trochu aktivněji je spíš tento panel na obtíž. Rozhodně zabírá nějakou tu paměť, kterou lze využít lépe.

Proto se nebojte, že pokud NEPOUŽÍVÁTE postranního panelu ve Windows Vista, budete jediný kdo zaosstává za naší cool populací. Oni na to možná časem také přijdou!

Žádné komentáře: