pondělí 27. října 2008

Nové weby do vašich oblíbených odkazů

Možná se budete se divit, ale i v tomto měsíci vznikají zajímavé webové projekty a servery. Vybral jsem dva, které mě zaujaly a které by neměly chybět ve vašich oblíbených odkazech.

Microsoftí web nejen pro web designéry
Petr Tichý, toho času zaměstnanec firmy Microsoft, otevírá svůj nový blog ohledně Expression Studia a zajímavostí ze světa Silverlightu. Vzhledem k tomu, že půjde z nějaké té části i o osobní blog, můžete se těšit i na nějaké perličky a záliby týkající se samotného autora. Pokud vás tedy zajímají internetové technologie firmy Microsoft, nezapomeňte sledovat adresu http://blogs.msdn.com/designer/


Root pro Webové vývojáře
Dlouho dobu tu neexistoval kvalitní, česky mluvící, pravidelně aktualizovaný a patřičnou šíři zabírající zdroj informací o vývoji aplikací pro web. Snahu napravit tento nedostatek dostal server Root.cz. Pod jeho taktovkou rozjíždí Martin Hassman nový internetový projekt Zdrojak. Zaměření nového serveru bude právě na komunitu vývojářů využívající webové technologie. Server Root.cz je považován v našich krajích za jistou známku kvality a tak se můžeme těšit na kvalitní „masáž“ pro všechny vývojáře. Do svých oblíbených odkazů si tedy přidejte adresu zdrojak.root.cz .

Žádné komentáře: