neděle 19. října 2008

Momentum Missile Mayhem 2 – Destrukční kulečník

Občas se najde nějaká ty chvilka, kdy potřebujete u vašeho PC nějak "vypustit páru" a pak přijdou na řadu akční flashovky. Flashová hra Momentum Missile Mayhem 2 od legendární firmy Armor Games je provedena v nádherném kabátě a splňuje dle mě všechny potřebné indicie dobré zábavy a potřebného "vypuštění".

O co tedy jde?
Natahujete vaši atomovou kouli a vypouštějte ji proti nepřátelským tankům a dalším neuvěřitelným monstrům. Úkol se může v různých misích lišit. Někdy vám nesmí projet určitá vozidla, někdy se nesmějí dvě vozidla jedoucí s opačných stran srazit a hlavně nesmí nic vybuchovat příliš blízko vaší základny. Nejlepší je pokud prostě zničíte všechny tanky, které se vám připletou do cesty. Pozor však na stabilitu vaší koule. Hra je navíc okořeněně vylepšováním vaší základny a možnosti pořídit si některá další superzbraně pro ničení všeho kolem. Po chvilce hraní zjistíte, že ve hře dobře fungují některá základní pravidla a že je dobré pokud vám koule odrážení auta tam zrovna potřebujete. Hra vám postupně začne připadat spíše jak destrukční kulečník :-). Hra samozřejmě umožňuje ukládat vaše dosažené výsledky na lokální PC a proto pokud si hru pustíte někdy později, můžete pokračovat ve vašem vydobytém postavení.

Abych nemluvil pořád jen v samých superlativech, musím uvést také nějakou tu menší nevýhodu. Bohužel hra není na dlouhé hraní. Po dovršení určitého stupně vaší základny už je to pořád to samé. I když přibývají nové tanky vaše natahování kuličky je víceméně pořád to samé. Druhou nevýhodou je dokonalé grafické zpracování. Tato perfektní grafika si totiž vyžádá také trochu vyšší výkon vašeho stroje. To může mít za následek nechtěné „lagování“ a mírné problémy s prohlížečem u slabších strojů.

Mimochodem jak již název napovídá, vyšel před tímto titulem i první díl. Obě hry jsou velmi podobné. Druhý díl je prostě jen vylepšením prvního dílu. Přináší lepší a přehlednější levelování a popis jednotlivých super vlastností vaší základny. Podle mě je ještě trochu zábavnější díky měnícímu se směru invaze.

Pokud tedy sháníte nějakou tu destrukční odpočinkovou flash hru, určitě Momentum Missile Mayhem 2 vyzkoušejte.


Žádné komentáře: