úterý 24. června 2008

Nine Inch Nails - The Slip (zdarma)

Hudba zdarma se v poslední době stává více dostupná než kdykoli předtím. Mezi ty, jež obcházejí všechny standardní cesty vydávání muziky se nyní zařadili i slavní Nine Inch Nails. Jejich nové album The Slip je nyní zdarma dostupné na jejich internetových stránkách.

Na adrese http://theslip.nin.com/ najdete nejen ke stažení MP3 podobu alba The Slip, ale můžete si zde stáhnout i speciální plnohodnotný WAVE, vhodný pro nejnáročnější audiofily nebo pro vytváření mixů. Všechny písničky z alba The Slip jsou tedy volně k použití a sama skupina dokonce vyzývá k jejich dalšímu remixování. Takže neváhejte a stahujte na adrese http://theslip.nin.com/ .

A jaké album The Slip vlastně je?

Těšit se můžete na ambientní rozjezd v podání první skladby „999,999“ a pak už na Vás čeká klasický rytmický „nářez“ v podání NIN. V druhé polovině alba na vás čekají i pomalejší skladby. Za zmínku stojí rozhodně v pořadí osmá skladba s názvem Corona Radiata. Pokud nejste skalní příznivci NIN budete si muset poslechnout album asi vícekrát, aby se vám toto album alespoň trochu dostalo pod kůži. Rozhodně lze říci, že i když album bylo vyprodukováno v poměrně krátké době, je opravdu co poslouchat.

Osobně bych hodnotil známkou 8/10.

Žádné komentáře: