čtvrtek 3. ledna 2008

Novoroční update vašeho software

WINAMP 5.51image

Pokud používáte pro přehrávání hudebních souborů WinAmp, nezapomeňte si stáhnout novější verzi tohoto oblíbeného přehrávače. Nová verze má označení 5.51 a obsahuje poměrně dost změn. Jejich výčet najdete na stránce http://www.winamp.com/player/version-history .

image GIMP 2.4.3

Naproti tomu novější verze volně stažitelného grafického editoru GIMP byla vypuštěna již během minulého měsíce (16.12.2007). Další informace o tomto editoru najdete především na stránce http://www.gimp.org/. Při stahování verze pro Windows si však dejte pozor. Ucelený instalační balíček pro Windows 2000 a vyšší, umístěný také na těchto stránkách (http://www.gimp.org/downloads/ ) však ještě stále obsahuje verzi 2.4.2.
Pokud sháníte ke GIMPu i nápovědu, musíte si ji stáhnout zvlášť. Balíček s kompletní nápovědou má již skoro 78M. Poslední verze nápovědy má také označení 2.4. Pokud však GIMP provozujete pod Windows, stáhněte si nápovědu raději na stránce http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html. I když není zrovna poslední verze, bude vám podstatně platnější J.

Žádné komentáře: